Uutiset

Poikien suomenmestaruus katkolla Kiteellä!

Kankaanpääläinen pesiskausi on mahdollista huipentaa huomenna kultajuhliin, sillä onhan Poikien Supersisjoukkueella mahdollisuus napata Kiteen voittamalla ikäluokkansa Suomenmestaruus Kankaanpäähän 17 vuoden tauon jälkeen.

Viime lauantaina Kiteen Pohjanlinnassa supervuoroin kaataneet KaMan pojat ovat Pohjois-Karjalaan menossa sillä meiningillä, että sarja laitetaan poikki huomenna.  Yksi mestaruutta himoitsevista nuorista miehistä on Kankaanpäähän täksi kaudeksi siirtynyt Vähänkyrön Viestin kasvatti Roope Reinikka. Myös miesten Superpesiksessä kauden aikana paikkansa vakiinnuttanut Reinikka on pelannut vahvan kauden poikien Superpesisjoukkueessa. Pohjamaan mies on oloonsa Pohjois-Satakunnassa ollut erittäin tyytyväinen:

- Tämä vuosi on ollut aivan loistava kokemus käsivaivoja lukuun ottamatta. Kankaanpäähän on ollut helppo sopeutua

Ensimmäisen finaalin perusteella Kitee on Reinikan mukaan joukkue joka rakentaa sisällä peliään paljon pienillä. Lisäksi heillä on ulkopelissä pari erittäin hyvää pelaajaa, joita pitää kiertää.  

Toisen ja ehkä jo ratkaisevan finaalin aattona on Reinikan mielessä joukkueessa myös henkinen puoli kohdillaan:  

 - Ilmapiiri on hyvä ja latautunut. Joukkue on valmis voittamaan

Isäntäjoukkue Kitee on huomenna selkä seinää vasten ja tekee varmasti kaikkensa, jotta finaalisarjan ratkaisu venyisi kolmanteen otteluun. Tästäkin huolimatta Reinikka uskoo, että homma hoidetaan kotiin jo huomenna:

- Meidän ulkopeli ratkaisee voiton. Jos räpylä kestää saadaan varmasti tarvittavat juoksut suomenmestaruuteen