Uutiset

KaMa jatkosopimuksiin Ihanamäen, Vanhatalon ja Vilanderin kanssa

Kankaanpään Maila solminut vuoden mittaisen jatkosopimuksen koko uransa seuraa edustaneen oman kasvatin Mika Ihanamäen kanssa. Myös KaMan nuorisokaartiin kuuluvat 96-syntyneet Eemeli Vanhatalo ja Arttu Vilander ovat solmineet 1+1 vuotiset jatkosopimukset kasvattajaseuransa kanssa.

Käynnistyvä kausi on 26-vuotiaalle Ihanamäelle miesten superpesiksessä kuudes. Viime kausi miehellä oli varsin rikkonainen, sillä hän joutui olemaan kiertäjäkalvosimen repeämästä johtuneen pitkän ja vaativan kuntoutusprosessin jälkeen Ihanamäki teki paluun superpesiskentille kesäkuulla pelatussa Alajärvi ottelussa. 


Ihanamäki

Mika Ihanamäki hakee palloja kiinni KaMan paidassa myös tulevalla kaudella.

Ihanamäki esittikin paluunsa jälkeen nousujohteisia otteita  ulkokentällä kunnes elokuulla pelatussa kolmannessa karsintaottelussa Manse PP:tä vastaan tuuri kääntyi taas miestä vastaan ja hän joutui sivuun loppukaudeksi käsivamman vuoksi. Tällä kertaa kuitenkin selvittiin vähemmällä ja vaikka käsi jälleen leikkausoperaation vaatikin, niin näillä näkymin Ihanamäki on kuitenkin takaisin harjoitusvahvuudessa tammikuulla. 

- Olin päättänyt ennen käsileikkausta, että haluan auttaa nuorta ja nälkäistä joukkuetta omalla panoksellani jos kaikki menee hyvin! Nuoressa joukkueessa on nämä pari vuotta ollut hyvä henki ja tekemisen meininki! Nyt saimme huippu vahvistuksen Jounin, joka tulee antamaan suuren avun joukkueelle joka osa-alueella, tiivisti mies syyt jatkosopimukselle.  

Tulevan kauden suhteen Ihanamäki on erittäin motivoitunut:

Itsellä ja varmasti koko joukkueella jäi viime kaudesta pahasti hampaan koloon.  Joukkueella on kova motivaatio harjoitella ja kesällä päästä näyttämään omaa osaamistamme! Kun kaikki asiat saadaan kohdilleen, niin tulemme olemaan kova luu ensikaudella!

Myös Eemeli Vanhatalon viime kausi meni piloille leikkauksen vaatineen käsivamman vuoksi. Edelliskaudella B-poikien mestarijoukkueen runkopelaajiin kuulunut ja myös miesten superin otteluissa kentällä nähty Vanhatalo on kuntoutumisen suhteen hyvässä vauhdissa, vaikka miehen omien sanojen mukaan hän ei van täydessä iskussa vielä olekaan. 

Eemeli

Eemeli Vanhatalo kiitää kasvattajaseuran väreissä myös kaudella 2016


- Voimaa ja nopeutta on alettu jo treenaamaan kovasti, mutta leikkauksesta toipuminen ottaa aina oman aikansa. Tavoitteena olisi, että vuoden lopussa pystyisi jo heittämään. Paraneminen on joka tapauksessa hyvällä mallilla. Se on selvä, että töitä on tehtävä ja edettävä askel kerrallaan. 

Syyt jatkaa uraa kasvattajaseurassa olivat selkeät:

-Varmasti tärkeimpänä syynä on, että kun viime kausi jäi torsoksi, niin on hyvä päästä harjoittelemaan tutussa porukassa.  Toinen iso asia on ensi kesänä tapahtuva armeijaan meno, mikä vaikuttaa huomattavasti pelaamiseen ja harjoitteluun. Ja tietysti olenhan aina edustanut KaMaa sekä pelannut samojen jätkien kanssa, niin onhan se erityistä 

Ihanamäen tavoin myös Vanhatalo tähtää tulevaan kauteen täynnä motivaatiota ja energiaa: 

- Näyttämisen halu on kova. Tavoitteena on päästä tasolle, mille itse tiedän kuuluvani sekä ulko- että sisäpelissä. Ensisijaisesti on tähtäimessä hyvä kausi ykköspesiksessä lainapestin kautta ja A-junnuissa. On tärkeää asettaa itselle kovat tavoitteet, jotta ne motivoivat treenaamaan.  Loukkaantumisen taakse on turha yrittää piiloutua. Talvella tehty työ näkyy kesällä tuloksessa. Silloin viimeistään selviää, onko hommat tehty kunnolla. 

Arttu Vilander tekee puolestaan paluun pesiskentille vuoden tauon jälkeen. Vanhatalon tavoin Vilander oli tuomassa B-poikien mestaruutta Kankaanpäähän vuonna 2014. 

Vuoden huili kasvatti Vilanderin mukaan nälkää pesistä kohtaan:

- Koen, että on vielä annettavaa pesäpallolle.  Minulla on halu päästä lajin huipulle kunhan paikat vaan kestävää, tiivisti mies syyt paluulle. Arttu

Arttu Vilander palaa pesiskentille vuoden tauon jälkeen