Uutiset

Hallikausi starttaa räväkästi tuplaviikonlopulla - Lauantaina vastassa Pöytyä

Kankaanpään Mailan Superpesisjoukkueen hallikausi alkaa tänä viikonloppuna heti täydellä tempolla kahden ottelun voimin. Ennen sunnuntain ottelua Koskenkorvan Urheilijoita vastaan joukkue kohtaa lauantai-illan huumassa Pöytyän Urheilijat Rauman talviharjoitteluhallissa.

KaMan harjoituskausi on sujunut hyvin ja joukkue pääsee hallipelikauteen ehjällä miehistöllä. KaMa-luotsi Jukka Karttusen mukaan joukkue voi lähtee luottavaisena hallikauden avaukseen.

– Harjoituskausi on sujunut suunnitelmien mukaan. Alkukauden aikana olemme kokoontuneet leireilemään neljästi ja ne asiat joita olemme halunneet kehittää ovat ottaneet merkittäviä kehitysaskeleita, vaikka joukkueessa onkin ollut pieniä sairastumisia. Muutamat pienet lisämausteet joukkueessa ovat tuoneet toimintaan entisestään lisää potkua, totesi Karttunen.

Pöytyän Urheilijat pelasi viime kaudella historiansa ensimmäisen Ykköspesiskauden ja vaikka moni epäili että varsinais-suomalaisten visiitti sarjassa jää kauden mittaiseksi, joukkue onnistui pelaamaan ennakko-odotuksiin peilaten mukiinmenevän kauden sijoittuen kymmenenneksi ja täten säilyttäen sarjapaikan ilman karsintoja. Tulevallakaan kaudella joukkue tuskin hätyyttelee sarjan kärkisijoja, mutta keskikastin sijoitus ei ole utopiaa kaiken mennessä hyvin.

PöU:n pelinjohtaja Jussi-Pekka Niittymäki avasi blogissaan joukkueensa harjoituskautta ja hallikauden alkua. Lauantain ottelussa PöU lähtee Niittymäen mukaan haastamaan KaMaa mutta voittoakin enemmän hän haluaa nähdä sinnikkään joukkueen.

– Voisin päättää tekstin sanomalla että lauantain pelistä lähdemme tavoittelemaan voittoa. En kuitenkaan sano. Jokaikinen kerta, kun numerolappu koristaa pelipaidan hihaa, tavoitellaan voittoa. Se on asia joka jokaisen joukkueemme jäsenen tulee sisäistää. Enemmän kuin voittoa, haluan nähdä ja kokea sitä, miten joukkue tulee otteluihin, miten se vastaa vaikeisiin hetkiin ja miten se toimii yhdessä, joukkueena, kertoi Niittymäki.

Lauantain ottelun alustavat kokoonpanot:

Pöytyän Urheilijat

1. Niko Julin
2. Sebastian Jaakkola
3. Aleksi Mäkelä
4. Tapio Mäkipää
5. Joni Kalttonen
6. Toni Pomell
7. Risto Kiviharju
8. Heikki Rasilainen
9. Heikki Rantanen
10. Marlo Jaakkola
11. Arttu Kaurila
12. Arto Pasuri

Kankaanpään Maila

1. Lauri Kaartokallio
2. Jouni Itävalo
3. Ville-Veikko Olli
4. Valtteri Kleemola
5. Mikael Sillanpää
6. Mika Ihanamäki
7. Jussi Kivelä
8. Teemu Utunen
9. Topias Lilja
10. Jukka Lankinen
11. Henri Pulkkinen
12. Eemeli Vanhatalo

Pöytyän Urheilijat - Kankaanpään Maila Rauman talviharjoitteluhallissa lauantaina 23.1 kello 20.30 alkaen