Uutiset

Toni Vilander julkkistulosvedon tekijä Veikkauksen juhlaottelussa KaMa-Raahe

Veikkauksen juhlaottelun KaMa-Raahe la 17.5. julkkistulosvedon tekee MTV:n F1-kommentaattori Toni Vilander

Toni Vilander (kopio 1)Kankaanpään TH-Kumi Areenalla pelataan lauantaina veikkauksen juhlaottelu KaMa-Raahe. Veikkaus on pesäpalloliikkeen merkittävin yhteistyökumppani ja kumppanuuteen liittyy muutakin, kuin medianäkyvyys.

Kierroksen juhlaottelussa 100 ensimmäistä veikkauskortin omistajaa saa kaksi lippua yhden hinnalla ja niin ikään 100 ensimmäiselle veikkauskorttilaiselle on odotettavissa yllätystarjous kioskeilla. Kierroksen juhlaottelussa Veikkaus palkitsee myös kotijoukkueesta tsempparipelaajan erityispalkinnolla.


Toni Vilander F1 kisoissa Bahrainissa

Otteluun sisältyy myös julkkistulosveto, jonka mahdollinen voitto lahjoitetaan hyvään tarkoitukseen. Kankaanpään tulosvedon voitto lahjoitetaan PoSan (Pohjois-Satakunnan sosiaali- ja terveystoimen liikelaitoskuntayhtymä) perhetyöhön vähävaraisten perheiden lasten liikuntaharrastusten tukemiseen.

Tulosvetäjänä ottelussa on Toni Vilander. Toni on kankaanpääläinen kokenut ja menestynyt kilpa-autoilija, joka toimii nykyisin MTV:n Formula 1 lähetysten asiantuntijana ja kommentaattorina. Hän on urallaan voittanut mm Italian Formula Renault mestaruuden, Italian GT-mestaruuden sekä FIA:n GT Championship-sarjan mestaruuden. Hän on kuulunut Ferrarin tiimiin vuodesta 2006 lähtien ja osallistunut mm. legendaariseen Le Mansin 24 tunnin ajoon 5 kertaa voittaen oman luokkansa vuonna 2012. Vuonna 2012 AKK Motorsport valitsi hänet myös vuoden autourheilijaksi.
Pesäpallokaan ei ole Tonille täysin vieras laji, sillä hän pelasi KaMan junioreissa 15 - 16 vuotiaaksi asti, mutta sitten moottoriurheilu vaati täysipainoisen ajankäytön ja pesäpalloharrastus piti jättää. Tämän vuoden alusta Toni Vilander liittyi Mika Salon tilalle MTV:n F1-tiimiin, mutta kilpa-autoilua hän ei silti täysin jättänyt, vaan ajaa Ferrarin tiimissä FIA:n WEC- sarjaa.