Uutiset

Fanimatka Jyväskylään tiistaina 9.8. – Lähde mukaan! (päivitetty)

 

PÄIVITYS: 10 henkeä on kasassa ja matka toteutuu – ole siis nopea, ettet jää rannalle!


 Tekstiä muokattu: 8.9.2016 klo 13:52

Nyt taistellaan pudotuspelipaikasta! Kankaanpään Maila järjestää fanimatkan joukkueen tueksi tiistaina pelattavaan viimeiseen runkosarjaotteluun Jyväskylän Kiriä vastaan. Jaksovoitto riittää KaMan pudotuspelipaikan varmistukseen, ja joukkue tarvitseekin nyt kaiken mahdollisen tuen, kannustuksen ja metelin faneiltaan! Juuri Sinä voit olla mukana viemässä KaMan pudotuspeleihin neljän kauden tauon jälkeen!

Kymmenen sitovaa ilmoittautumista on kasassa, ja näin matka toteutuu! Bussissa on tilaa vain 20 lähtijälle, joten ole nopea ilmoittautumisesi kanssa! KaMa varaa oikeuden vaihtaa isompaan bussiin, mikäli ilmoittautuneita tulee vähintään 24 henkeä maanantai-illan aikana. Ilmoittautumisaikaa on nyt matkan lähtöön saakka tai kunnes bussi on täynnä.

Lähtö tapahtuu Palloiluhallin parkkipaikalta tiistaina kello 14:30. Matkalle on varattu yksi noin puolen tunnin mittainen pysähdys. Paikalla Jyväskylän Hippoksella olisi tarkoitus olla noin kello 17:30. Ottelu alkaa kello 18.

Matkan hinta määrittyy tarkemmin lähtijämäärän mukaan. Kymmenellä lähtijällä matkan hinnaksi tulee 40 euroa. Täydellä bussilla, eli 20 lähtijällä, hinta tippuisi 20 euroon. Mikäli hinnalla, ja näin ollen lähtijämäärällä, on Sinun päätökseesi vaikutusta, voit seurata lähtijämäärän kehitystä Kankaanpään Mailan Facebook-sivujen tilapäivityksestä tästä linkistä klikkaamalla. Tämä hinta on pelkän bussimatkan hinta – ottelulippu on omakustanteinen. Ottelulippujen hinnat löydät Jyväskylän Kirin kotisivuilta tämän linkin takaa.

Sitovat ilmoittautumiset voi suorittaa sähköpostilla osoitteeseen jarkkotapiohuhtala@gmail.com tai vaihtoehtoisesti tekstiviestillä numeroon 0449328091. Sitovia ilmoittautumisia on jo nyt riittävästi matkan toteutumiseksi, joten ole nopea, ettet jää rannalle. Ilmoittautumisaikaa on nyt lähtöön tai bussin täyttymiseen saakka.

Mitä: Fanimatka Jyväskylään runkosarjan päätösotteluun

Milloin: Tiistaina 9.8. (ottelu alkaa klo 18)

Lähtö: Palloiluhallilta kello 14:30

Matka toteutuu: Kyllä!

Hinta: 20-40€ lähtijämäärästä riippuen + ottelulippu

Ilmoittautumiset: Sähköpostilla jarkkotapiohuhtala@gmail.com TAI tekstiviestillä 0449328091

Miksi: Huudetaan ja kannustetaan KaMa pudotuspeleihin!


Nyt juuri Sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus lähteä mukaan ikimuistoiselle reissulle hyvässä seurassa kannustamaan KaMa jälleen pudotuspelijoukkueeksi! Älä siis jää ihmettelemään, vaan ilmoittaudu rohkeasti mukaan! Joukkue tarvitsee kaiken mahdollisen tuen – erityisesti juuri Sinun!