Uutiset

Lauantaina hyväntekeväisyysottelu Esa Ala-Karvian muistolle

 

Kankaanpään Mailan naisten joukkueen pitkäaikaisen managerin Esa Ala-Karvian muistolle pelataan Kankaanpäässä lauantaina hyväntekeväisyysottelu.

Ottelu alkaa kello 15:00 ja siinä kohtaavat entisistä Kankaanpään Mailan naisten edustujoukkueen pelaajista koottu joukkue sekä tänä kaunna Ykköspesistä pelanneen Kankaanpään Mailajunioreiden edustusjoukkue.

Ottelun tuotto jaetaan Pelastakaa Lapset ry:n avulla Kankaanpään Mailan sekä Kankaanpään Mailajunioreiden vähävaraisten perheiden lisenssimaksuihin.

Itse otteluun on vapaa sisäänpääsy, mutta Pelastakaa Lapset ry kerää ottelussa lahjoituksia. Samaten ottelun kioskituotto menee lyhentemättömänä hyväntekeväisyyteen. Myös suuremmat lahjoitukset ovat mahdollisia, ja tarvittaessa niitä varten onnistuu myös pankkisiirto.

Ottelu järjestetään lähtökohtaisesti Pohjanlinnan pesäpallostadionilla. Mikäli käynnissä oleva kenttäremontti ei kuitenkaan salli turvallista pelaamista, siirretään ottelu pelattavaksi harjoituskentillä.

Autolla liikkuessa kannattaa myös huomioida Kankaanpään Yrittäjien Skoda-Cup pyöräkilpailu, joka sulkee lauantaina katuja Kankaanpään keskustasta. Tämän vuoksi autoilu ja pysäköinti ei onnistu Move Areenan tai kaupungintalon pihaan ja niiden läheisyydessä. Kirjaston ja Palloiluhallin parkkipaikat ovat sen sijaan käytettävissä. Tarkemman kartan suljetuista kaduista ja kadun osista löydät täältä.

Ottelun Facebook-tapahtuman löydät täältä.

Kankaanpään Seudun uutisen taasen löydät täältä.

Lauantaina kello 15 KaMattaret vs. MaJuttaret: Pesäpalloa hyvään ja tärkeään tarkoitukseen – tule siis nauttimaan kauden viimeisistä pesäpalloiluista!


Hyvantekevaisyys