Uutiset

Mika Ihanamäki jatkaa KaMassa

 

Mika Ihanamäki on tehnyt Kankaanpään Mailan kanssa jatkosopimuksen, joka pitää miehen KaMassa myös kaudella 2017.

Koko uransa kasvattiseuraansa edustaneelle 27-vuotiaalle Ihanamäelle tuleva kausi on jo peräti 13. miesten edustusjoukkueessa.

 - Hienoa päästä jälleen porukkaan mukaan. Viime kausi jo näytti, että potentiaalia joukkueessa riittää, ja nyt kun pari vahvistusta on saatu vielä mukaan, niin ehdottomasti tulevan kauden tavoitteena tulevat olemaan pudotuspelit, painotti Ihanamäki.

KaMa-konkarin pari edellistä kautta ovat olleet enemmän tai vähemmän rikkonaisia erilaisten valitettavien loukkaantumisten vuoksi. Nyt tilanne näyttää huomattavasti paremmalta tulevan kauden osalta.

 - Pari viime talvea on mennyt hieman kuntoutellessa paikkoja, mutta nyt pääsen aloittamaan harjoituskauden täysin terveenä, vakuutti “Ihku”.

MisuKunnari

Ihanamäki iski 31.7. pelatussa kotiottelussa Oulun Lippo Pesistä vastaan Superpesis-uransa avauskunnarin. Tässä kunniakierros alkaa olla jo voiton puolella.     Kuva: Juha Levonen


Ulkopelin erikoismies on hiljalleen vallannut suurempaa ja suurempaa roolia sisäpelissäkin. Mennyt kausi olikin vaihtajalle uran paras kärkilyöntiprosenttien valossa sekä uran toiseksi paras kärkilyöntien valossa koko uralla.

 - Talvikauden aikana tavoitteeni on nostaa voimatasot takaisin entiselle huipputasolleen. Räpylän kanssa haluan myös tehdä paljon töitä, jotta saan kesäksi sille osastolle sataprosenttisen varmuuden, kertoi Ihanamäki tulevan kauden tavoitteiden olevan edelleen ulkopelissä.

Kaudelle 2017 KaMalla on nyt kasassa 13 julkistettua pelaajasopimusta ja kokoonpano alkaa hiljalleen saavuttamaan lopullista muotoaan. Tämänhetkisen sopimustilanteen löydät tämän linkin takaa.


Mikan pelaajakortti Pesiksen Maailma -sivustolla


-MK