Uutiset

Kauden 2017 kausikortit huipputarjouksilla pukinkonttiin!

 

Kankaanpään Mailan kauden 2017 kausikortit saat nyt huipputarjouksella pukinkonttiin, kun tilaat korttisi ennen 31.12!

Miesten Superpesiksen sarjajärjestelmä muuttuu tulevalle kaudelle pesäpallon ystäville mieluiseen suuntaan, kun Superpesis-herkkua on tarjolla kotiotteluiden muodossa viime kauden 14 ottelun sijasta peräti 16 kappaletta. 16 ottelun kausikortti sisältää siis kaksinkertaisen runkosarjan 13 kotiottelun lisäksi 3 ylemmän tai alemman jatkosarjan ottelua.

Kun hankit miesten Superpesiksen kotiotteluiden kausikortin ennen vuodenvaihdetta, saat sen 130 euron hintaan, jolloin yhden ottelun hinnaksi tulee vain reilut 8 euroa! Normaalihinta kortille vuoden 2017 puolella on 160 euroa, jolloin yhden ottelun hinnaksi tulee 10 euroa.

Toinen huipputarjous todelliselle pesäpallon ystävälle ja KaMan superfanille on VIP-kausikortti, jonka saat joulutarjouksella hintaan 200 euroa. Normaali hinta VIP-kausikortille vuodenvaihteen jälkeen on 240 euroa.

VIP-kausikorttiin sisältyy aivan kaikki KaMa-lipun alla kesällä pelatut ottelut. Pääset tuolla kortilla siis vapaasti sisään miesten Superpesiksen runkosarjaan, jatkosarjaan sekä mahdollisiin pudotuspeliotteluihin, poikien Superpesiksen runkosarjaan sekä mahdollisiin pudotuspeliotteluihin, B-poikien Superpesiksen molempien joukkueiden runkosarjaotteluihin sekä mahdollisiin jatko-otteluihin ja vielä miesten Suomensarjan joukkueen runkosarjaotteluihin sekä mahdollisiin jatkopeleihin.

Eikä siinä vielä edes kaikki! Lisäksi saat VIP-kortilla kioskiedun kaikissa miesten Superpesiksen kotiotteluissa. Kioskietuun sisältyy vaihtoehtoisesti joko pulla ja kahvi TAI makkara ja juoma. Nämä kaikki edut siis ennen 31.12. VIP-kortilla 200 euron hintaan.

Tilaukset ja lisätietojen tiedustelut voi lähettää Santeri Kivelälle numeroon 0400 706 792 tai sähköpostilla osoitteeseen kivela.sa@gmail.com.

Kortit ilmestyvät KaMan toimistolle keväämmällä, jolloin kortin saamiseksi voidaan sopia tarkemmin korttien noudosta tai postituksesta. Niille, jotka hamuavat korttia pukinkonttiin, on tarjolla kirjekuoreen mahtuva lahjakortti, jota vastaan lahjan saaja voi kortin keväämmällä vaihtaa varsinaiseen kausikorttiin. Kausikortin ennakkoon ostaneisiin ollaan välittömästi yhteydessä korttien saapuessa KaMan toimistolle.

Miesten tulevan kauden sarjaohjelman löydät täältä.


Kausarit