Uutiset

KaMa K-citymarket Kankaanpäässä huomenna lauantaina 18.2.

 

Kankaanpään Maila on paikalla K-citymarket Kankaanpäässä huomenna lauantaina 18.2. kello 9–15! Tule paikalle vaihtamaan kuulumisia pelaajien kanssa! Myynnissä on myös kausi- ja KaMa-kortteja sekä fanipaitoja ja -pipoja.

KaMa pitää esittelypöytää K-citymarket Kankaanpään aulassa. Myynnissä on huikeita jäsenetuja sisältäviä KaMa-kortteja 40 euron hintaan. Listan jäseneduista löydät osoitteesta http://www.kankaanpaanmaila.fi/kamakortti. Mikäli et omaa korttiasi ole vielä hankkinut, nyt siihen on oiva tilaisuus!

Paikanpäältä voit lunastaa myös kausikortin. Myynnissä on 240 euron hintaan VIP-kortteja, jolla olet oikeutettu ilmaiseen sisäänpääsyyn kaikkiin KaMa-lipun alla pelattuihin kotiotteluihin mukaan luettuna myös mahdolliset pudotuspelit. Tavallisen kausikortin voit hankkia 160 eurolla. Tavallinen kausikortti sisältää kaikki miesten Superpesiksen runkosarjan sekä ylemmän tai alemman jatkosarjan 16 kotiottelua, jolloin yhden ottelun hinnaksi tulee 10€/ottelu (yksittäisinä lippuina 14€/ottelu).

Myynnissä on myös #SydäntäPeliin-pipoja 25 euron hintaan sekä fanipaitoja. Fanipaitojen suhteen kannattaa kuitenkin olla nopea, sillä niitä on myynnissä 50 euron hintaan vain neljä kappaletta (Itävalo, Ihanamäki, Kivelä, Pulkkinen)! Paikalla kannattaa siis olla ajoissa, jotta ehdit hankkimaan haluamasi pelaajan paidan, sillä nopeimmat syövät hitaammat!

Paikalla on myös Superpesis-joukkueen pelaajia sekä pelinjohtaja Mika Peltonen, joiden kanssa voit rupatella ja vaihtaa kuulumisia. Pelaajia paikalla on seuraavasti:

Klo 9–11: Jukka Lankinen ja Mika Ihanamäki
Klo 11–13: Teemu Utunen (ja mahdollisesti Joonas Peltomäki)
Klo 13–> : Joni Rytkönen (klo 14 saakka) sekä pelinjohtaja Mika Peltonen (klo 15 saakka)


-MK