Uutiset

KaMa ja UP-V farmiyhteistyöhön

 

Kankaanpään Maila sekä Ulvilan Pesä-Veikot ovat solmineet kautta 2017 koskevan farmisopimuksen. KaMa on lisäksi kiinnittänyt omia kasvattejaan, joiden myötä kauden 2017 miesten Superpesis-joukkue on saanut lopullisen muotonsa.

Kankaanpään Maila ja Ulvilan Pesä-Veikot ovat tehneet jo useana vuonna yhteistyötä erityisesti vanhimpien juniorijoukkueiden suhteen. KaMan junioreita on nähty jo menneinäkin vuosina Ulvilan Ykköspesis-joukkueessa. Niin tulee olemaan myös ensi kesänä, kun satakuntalaisen miespesäpalloilun lippulaivat solmivat ensi kesän kestävästä farmiyhteistyöstä.

 - Farmisopimuksen avulla saamme riittävän laajan pelaajamateriaalin kesän peleihin, tervettä kilpailua pelipaikoista unohtamatta. Näillä pelaajilla tulee olemaan aito halu pelata tulevaisuudessa Superpesistä, ja näin ollen ovat hyvä lisä jo muutenkin nälkäiseen edustusjoukkueeseemme, joka tavoittelee paikkaa pudotuspeleihin ja siitä nousua Superiin, iloitsi UP-V:n puheenjohtaja Asko Mansikkamäki nyt solmitusta farmisopimuksesta.

SilliKunnari (kopio)

Tässä Mikael Sillanpäätä Superpesis-uran ensimmäisen kunnarin kunniaksi halaa Valtteri Kleemola. Molemmat ovat UP-V:n kasvatteja, ja päässeet nauttimaan KaMan ja UP-V:n yhteistyöstä jo junioriurallaan. Kuva: Juha Levonen


Myös KaMan tarpeita nyt solmittu farmisopimus palvelee täydellisesti. Juniorityötä sekä erityisesti juniorien pelaajapolkua painottavan tulevien vuosien strategian mukaisesti junioripelaajille haetaan haasteita ja kasvualustaa miesten peleihin sekä annetaan mahdollisuus kamppailla pelipaikasta kovatasoisessa miesten Ykköspesiksessä.

 - Tämä farmisopimus on hieno osoitus kahden seuran yhteistyöstä, joka hyödyttää molempia osapuolia. KaMan osalta sopimus korostaa sitä, että seura ponnistelee junioreiden pelaajapolun eteen edesauttaen nuorten pelaajiemme kehitystä, totesi KaMan puheenjohtaja Kari Jokisalo.

Samoilla linjoilla oli Pesä-Veikkojen Mansikkamäki.

 - Ulvilan Pesä-Veikoille farmisopimus tuo nuoria pelaajia mukaan Ykköspesikseen, ja näin osaltamme mahdollistamme heille kehityspolun miesten Superpesikseen asti.

Debytantti

Viime kaudella miesten Superpesiksessä debytoinut Joonas Peltomäki on solminut pelaajasopimuksen kaudesta 2017. Farmisopimus Ulvilan kanssa antaa mahdollisuuden hakea kovia haasteita miesten peleistä, ja kamppailla paikasta Ulvilan Ykköspesis-joukkueen kautta aina miesten Superpesiksessä. Kuva: Juha Levonen


Farmisopimus tarjoaa KaMan junioreille mahdollisuuden hakea kovatasoisia otteluita miesten Ykköspesiksestä. Samaten sopimus tarjoaa pelipaikan niille, jotka eivät kaikissa miesten Superpesiksen otteluissa pääse pelaamaan. KaMan junioreista miesten Superpesikseen pelaajasopimuksen ovat tehneet Matias Jokisalo, Joonas Peltomäki sekä Joni Levä, joka on KaMan seurahistorian ensimmäinen 2000-luvulla syntynyt sopimuspelaaja. Näiden sopimusten myötä miesten Superpesisjoukkue kaudelle 2017 on valmis.

Lisäksi KaMan junioreista pelipaikkaa Ulvilasta havittelevat myös Tommi Angervisto sekä Joonat Lehtinen ja Anttila, joista jälkimmäinen teki jo viime kesänä Superpesis-debyyttinsä Joonas Peltomäen ohella.


Ulvilan Pesä-Veikkojen uutinen aiheesta


-MK