Koskenkorva vahvempi ulkokauden avauksessa

Kankaanpään Maila sai ulkokautensa avaukseen vastustajakseen Koskenkorvan. Ottelu oli samalla myös ainut kotikentällä pelattava harjoitusottelu ennen 6.5 käynnistyvää Superpesis kautta. Kovan tuulen kylmettämässä säässä pelatussa ottelussa pohjalaisvieraat olivat parempia jaksoin 0-2 (0-2 ja 2-6).

Kolea sää vei parhaan terän kummankin joukkueen sisäpelistä ottelun avausjaksolla. Vierasjoukkue oli kuitenkin napsun verran isäntiä terävämpi mailan varressa ja sai luotua paremmin tilanteita. Ottelun ensimmäinen juoksu tuli harhaheitolla, kun Koskenkorvalle täksi kaudeksi Alajärveltä siirtynyt Petrus Puputti karkasi suoraan kakkoselta kotiin.  Jakson toinen juoksu nähtiin kolmannen tasoittavalla, kun Janne Leppälän kova kakkosraja sivallus yllätti KaMan ulkokentän ja Puputti kipitti toistamiseen kotiin.

Isänniltä sisäpeli käynnistyi nihkeästi ja ensimmäinen kolmostilanne nähtiin vasta kolmannessa vuorossa. Koskenkorva ei kuitenkaan ulkopelissä koko jakson aikana juuri siimaa antanut, joten juoksuja ei isäntien toimesta siis avausjaksolla nähty.

Toisella jaksolla juoksuja nähtiin enemmän ja Koskenkorva siirtyikin aluksi 0-2 johtoon Janne Leppälän ja Juho Toivolan kotiutuksilla.  Jakson toisen tasoittavalla nähtiin sitten isäntien ottelun ainoat juoksut.  Ensiesiintymisensä kotiyleisölle tehnyt kaikkien aikojen lyöjäjokeri Sami Joukainen yllätti Koskenkorvan kakkoskopparin ja kotiutti toisen KaMadebytantin Severi Piispasen.   Pian tämän jälkeen Joni Rytkösen pystymaila sivallus kiersi Koskenkorvan kakkoskopparin eteen ja Joni Levä toi lukemiksi 2-2.

Koskenkorva siirtyi kuitenkin heti kolmannen alussa 2-3 johtoon kun Antti Kuusisto kotiutti kakkospuolen hidastetulla Anttoni Jakobssonin.  Isännät eivät tähän pystyneet vastaamaan vaan pohjalaiset ratkaisivat jakson ja samalla koko ottelun neljännen aloittavalla. Ensin lukkarin tontilla hyvin pelannut Mikko Hakomäki laittoi pallon nätisti väliin kotiuttaen, sillä Tuomas Tuohisaaren. Jakson loppulukemat 2-6 syntyivät puolestaan Juho Toivolan kolmosluukun läpilyönnillä, jolla kotiin tulivat Jouni Koskela ja V-P Yli-Hirvelä.