Uutiset

Enää kuukausi jouluun – KaMan kausikortit nyt joulutarjouksella pukinkonttiin!

 

Jouluaattoon ei ole enää kuukauttakaan, ja monilla pohdinnassa ovat joululahjat läheisilleen. KaMa tarjoaa nyt huipputarjouksella kauden 2018 kausikorttinsa pukinkonttiin! Tarjolla ovat tavallinen kausikortti miesten Superpesiksen runkosarjan kotiotteluihin sekä todellisen pesäpallon ja KaMan suurkuluttajan vaihtoehto – VIP-kortti.

Miesten Superpesiksen sarjajärjestelmä säilyy kaudella 2018 kauden 2017 kaltaisena. Luvassa on siis kaikille joukkueille varmasti kaksinkertainen alkusarja (26 ottelua) sekä yksinkertainen jatkosarja (6 ottelua). Kotiotteluita kauden aikana nähdään siis vähintään 16 kappaletta sekä tämän päälle mahdolliset jatko- ja pudotuspeliottelut.

Miesten Superpesiksen tavalliseen kausikorttiin sisältyvät kaikki runkosarjan kotiottelut – siis 13 alkusarjan ja 3 jatkosarjan kotiottelua. Kun tilaat kortin vuoden 2017 puolella saat sen vaivaiseen 130 euron hintaan, jolloin ottelukohtainen hinta on rapiat 8 euroa. Vuodenvaihteen jälkeen hintaa kausikortilla on 160 euroa.

Todelliselle KaMa-fanille ja pesäpallon suurkuluttajalle oiva vaihtoehto on KaMan VIP-kortti kaudelle 2018. Tällä kortilla pääset KAIKKIIN kesällä KaMa-lipun alla pelattuihin kotiotteluihin – sisältäen siis mahdolliset miesten jatkopelit sekä kaikki junioriottelut mahdollisine jatkopeleineen! Tämän lisäksi vielä saat kortilla kioskiedun kaikissa miesten Superpesiksen otteluissa. Kioskietu koostuu ilmaisesta pullasta ja kahvista TAI makkarasta ja juomasta.

VIP-kortilla hintaa vuoden 2017 puolella on vain 200 euroa. Vuodenvaihteen jälkeen VIP-korttia myydään normaalihintaan 240 euroa. Hyödynnä siis KaMan kausikorttien joulutarjoukset, ja hanki mukava joululahja lähipiirisi pesäpallon ystäville – tai vaikka itsellesi!

Huomaathan myös, että kausikorttien maksuvälineinä käyvät kylmän käteisen sekä pankkisiirron lisäksi seuraavat urheilu- ja kulttuurisetelit, mikäli niitä piironginlaatikkoosi vuoden aikana on kertynyt:

 • Tyky+ -yhdistelmäseteli kulttuuriin ja liikuntaan
 • Smartumin liikunta- ja kulttuuriseteli
 • ePassi

 • Kortit ilmestyvät KaMan toimistolle keväämmällä, jolloin voidaan sopia tarkemmin korttien noudosta tai postituksesta. Niille, jotka hamuavat korttia pukinkonttiin, on tarjolla kirjekuoreen mahtuva lahjakortti, jota vastaan lahjan saaja voi keväämmällä vaihtaa lahjakortin varsinaiseen kausikorttiin. Kausikortin ennakkoon ostaneisiin ollaan välittömästi yhteydessä korttien saavuttua KaMan toimistolle.


  Lisätietoja antaa sekä tilaukset ottaa vastaan:

  Santeri Kivelä
  puh. 0400 706 792
  email: kivela.sa@gmail.com


  P.S.!

  Nyt, kun joululahjoista tuli puhe, niin muistathan myös KaMan juhlakorun ensi vuonna vietettävän 60v juhlavuoden kunniaksi! Tuotetta on ainoastaan rajoitettu 60 kappaleen erä hintaan 79 euroa. Lisää voit lukea täältä.


  Joulutarjous