Uutiset

Tonni rikki – Kausikorttikampanja toteutuu!

 

Kausikorttikampanjan toteutumiseen vaadittava tuhannen myydyn kausikortin raja on ylitetty! Kiitos jo nyt kaikille yhteistyökumppaneille sekä kampanjaan osallistuneille KaMa-faneille!


Kampanja jatkuu edelleen 30.4. asti, joten jos olet odotellut tai epäillyt kampanjan toteutumista, niin viimeistään nyt kannattaa iskeä tarjoukseen kiinni! Vielä ehdit myös hankkia lisää kausikortteja tuttavillesikin, mikäli tarvetta on. Kampanja toteutuu nyt varmasti, joten jokaisen ennen tai jälkeen tämän uutisen tilaamasi kausikortin saat nyt vaivaiseen 60 euron hintaan!

60 euron kausikortti kattaa KaMan kaikki runkosarjan ottelut, johon kuuluu siis yhteensä 16 ottelua, eli 13 alkusarjan ja 3 jatkosarjan kotiottelua. Yhden ottelun hinnaksi tällä kausikortilla tulee siis vain 3,75 euroa. Normaalilipun hinta on 14 euroa, joten jo kesän viidennellä ottelullasi tienaat rahat takaisin. Esimerkiksi opiskelijoilla ja eläkeläisillä tuo maaginen luku on kuusi ottelua alennettujen lippujen maksaessa 11 euroa.

Lisätietoja kausikortista sekä siihen liittyvästä kampanjasta voit lukea tästä kotisivujemme uutisesta. Suoraan tilauslomakkeeseen pääset tästä linkistä klikkaamalla. Mikäli tilaaminen ei Internetissä onnistu, voit täyttää tilauslomakkeen myös paikallisissa liikkeissä, esimerkiksi K-citymarket Kankaanpäässä, tai KaMan tulevan lauantain harjoitusottelussa Koskenkorvan Urheilijoita vastaan!

KaMa laittaa tulevana kesänä #KaikkiPeliin, ja 60 vuotiaan seuran kunniaksi myös Vatajankosken Energiakenttä on täyttymässä hyvää vauhtia kauden kotiotteluihin! 60 euron kausikortilla voit varmistaa omankin pääsysi sopuhintaan KaMan kauden Superpesis-otteluihin! Hanki omasi siis nyt, sillä tästä tarjouksesta Ei. Voi. Kieltäytyä!

HARJOITUSOTTELU