Uutiset

Tietoa kausikorttikampanjaan osallistuneille

 

Eilen varmistui KaMan juhlavuoden kausikorttikampanjan toteutuminen, kun 1000 ostositoumusta tuli täyteen. Kaikille maanantaihin 23.4. mennessä kampanjaan osallistuneille ja kausikortin hankkijoille lähti eilen sähköpostissa vahvistus kampanjan toteutumisesta. Samalla KaMa laittoi postiin paperiset laskut, joiden pitäisi saapua kunkin ilmoittamaan osoitteeseen joko tänään perjantaina tai viimeistään maanantaina.

Laskussa on maksuohjeet. Kaikille laskun maksaneille KaMa lähettää annettuun osoitteeseen kausikortin. Kausikortit postitetaan, kun maksu on rekisteröitynyt KaMan pankkitilille. Kuitenkin niin, että ensimmäinen korttilasti postitetaan perjantaina 4.5. Näin ollen siis maanantaihin 30.4. mennessä maksamalla varmistat, että korttisi lähtee postiin ensi viikon perjantaina, sillä tämä huomioi mahdolliseen pankkien väliseen siirtoon kuluvan varoajan, joka on normaalia pitempi vapun vuoksi.

Mikäli et ole saanut sähköpostiisi tilausvahvistusta olet tilannut korttisi 23.4. maanantain jälkeen, tilaus ei joko ole rekisteröitynyt tai antamasi sähköpostiosoite on ollut virheellinen. Virheellisen sähköpostiosoitteen tapauksessa lasku on kuitenkin lähtenyt annettuun osoitteeseen. Mikäli lasku ei ole saapunut maanantaihin mennessä, on tällöin mahdollista, että alkuperäinen tilaus ei ole rekisteröitynyt järjestelmäämme. Ota tällöin yhteys sähköpostilla osoitteeseen KaMa.toimisto@gmail.com.

Ensimmäiset laskut lähtivät kaikille niille, jotka olivat tilanneet kausikorttinsa ennen maanantaita 23.4. Mikäli olet tilannut korttisi vasta tuon päivämäärän jälkeen, pitäisi sinun saada annettuun sähköpostiosoitteeseen tilausvahvistus sunnuntaina 29.4. Tämä tilausvahvistus tarkoittaa sitä, että laskusi on postitettu. Laskun pitäisi tämän jälkeen saapua postissa 1-2 arkipäivän kuluessa. Kortti postitetaan maksun rekisteröidyttyä KaMan tilille, kuitenkin aikaisintaan perjantaina 4.5.

Mikäli et ole vielä kausikorttia tilannut, tai haluat tilata lisää, onnistuu 60 euron kausikortin hankkiminen edelleen 30.4. saakka osoitteessa www.kama60.fi. Viimeiset hetket siis osallistua kampanjaan! Mikäli netissä tilaaminen ei onnistu, voit hankkia kortin myös paikallisista liikkeistä, esimerkiksi K-citymarket Kankaanpäästä, tai huomenna lauantaina Vatajankosken Energiakentällä pelattavassa ulkoharjoitusottelussa KaMa – Koskenkorvan Urheilijat.


Uutista muokattu 27.4. kello 20:11 – Ensimmäiset laskut lähetettiin maanantain 23.4. tilaustilanteen mukaan. Tätä myöhemmin tilanneille tilausvahvistus lähetetään sunnuntaina 29.4. ja laskut lähtevät ensi viikolla.

HARJOITUSOTTELU