Koskenkorva parempi kaksijakoisessa ottelussa

KaMa ja paikallisvastustaja Koskenkorva tarjoilivat Vatajankosken Energiakentällä viihdyttävän ottelun.  Sisä- ja ulkopelissään askeleen verran terävämmällä otteella suorittanut Koskenkorva vei ottelun nimiinsä jaksoin 0-2 ( 9-11 ja  1-2 )

Avausjaksolta ei tapahtumia ja käänteitä puuttunut ja juoksuja nähtiinkin paljon ja ehdoton hahmo näissä talkoissa oli vielä viime kaudella KaMaa edustanut Ville-Veikko Olli, joka iski peräti kuusi juoksua nykyiselle joukkueelleen.  KaMalta hyvässä vireessä olivat jokerikaksikko Petteri Kortelainen ja Miikka Riikonen, jotka kumpikin löivät kolme juoksua mieheen.  Jakson ratkaisu nähtiin kolmannen tasoittavalla, kun ajolähtötilanteessa Ville-Veikko Ollin kumura painui karkuun KaMan koppareilta ja näin vieraat siirtyivät 5-9 johtoon. Koskenkorva lisäsi vielä samassa vuoroparissa johtoa lukemiin 5-11.

KaMa ei kuitenkaan tästä lannistunut, vaan iski vielä neljä juoksua yksittäisillä lyönneillä peräti kolmannelle kierrokselle saakka venyneen lyöntivuoron aikana.  Koskenkorva kuitenkin onnistui säilyttämään johtonsa kolmanteen paloon saakka.

Toisella jaksolla kumpikin joukkueista paransi ulkopeliään ja toisaalta sisäpelissäkään ei nähty yhtä hyviä suorituksia kuin ensimmäisellä jaksolla.  Koskenkorva siirtyi kolmannessa vuorossa 0-1 johtoon. Patrik Wahlstenin kotiuttaessa Otto Kauppisen. KaMa tuli tasoihin oman sisävuoronsa aikana. Arttu Vilanderin kakkosjatkeelle suunnatulla lyönnillä, jolla kotiin tuli Topias Lilja. Jakson voittojuoksun neljännen aloittavalla löi jälleen Walhsten. Juoksun toi koko ottelun vahvasti pelannut Veli-Pekka Yli-Hirvelä.

KaMan harjoitusottelut jatkuvat ensiviikonloppuna. Ensin kohdataan Raumalla lauantaina Satakunnan mestaruusottelussa Ulvila. Sunnuntaina vastaan saadaan Saarikentällä Vimpeli.