Uutiset

Kokoonpano: Haminan Palloilijat – KaMa kello 18 Vallikentällä

 

Kankaanpään Mailan kausi jatkuu jo kuudennella ottelulla, mutta vasta toisella vierasottelulla. Joukkue on matkustanut jo eilisen maanantain aikana Kouvolaan, josta matka jatkuu tänään sarjanousija Haminan Palloilijoiden vieraaksi. Hyvää alkukautta pelaavaa HP:ta sekä tämän hurmoksellista kotilyleisöä KaMa lähtee haastamaan hienoisin muutoksin pelaavaan kokoonpanoon. KaMan kokoonpanon tähänkin otteluun tarjoaa Esan Levykaluste Oy!

KaMa tänään Haminassa kokoonpanolla:

1.Teemu Rouhiainen2K
2.Topias Lilja3K
3.Mikko Pauna2P
4.Jouni Itävalo1V
5.Kari KellokoskiS
6.Jussi Kivelä3V
7.Joona LehtinenL
8.Alex Leinonen3P
9.Teemu Utunen2V
10.Petteri Kortelainen
11.Miikka Riikonen
12.Joonas Peltomäki

 Pelinjohtaja Jukka Karttusen kommentit

 – Tämä matka on meille hyvä kokemus, kun pääsemme viettämään yhdessä aikaa sekä keskittymään ainoastaan pesäpalloon eikä tarvitse miettiä mitään muuta. Toivottavasti kaikilla pelaajilla on kotipuolessa kaikki kunnossa, että saavat keskittyä vain omaan tekemiseensä tällä reissulla.

 – Hamina on ennakkoluuloton pesisjoukkue, ja he tulevat käyttämään pelissä paljon yllätysottoja ja yllätysvaihtoja. Lisäksi kotiyleisössä on alkukaudella ollut nähtävissä melkoista hurmosta. Sieltä hyökätään varmasti kovaa henkisesti ja fyysisesti vastustajaa kohtaan. Siihen pitää meidän pelaajiemme olla tänään valmiita.

 – Nollatilanteen jos saamme purettua, niin uskon, että saamme varmasti tilannetta tehtyä. Tähän otteluun lähdetään vähän pidemmällä kärjellä, ja uskon, että näillä muutoksilla saamme sisäpelimme aukeamaan. Lisäksi ulkopeliin on tehty pieniä pelaajakohtaisia tarkennuksia sekä muutoksia, ja näillä haetaan ulkopeliimme lisää pitävyyttä.

 – Odotan joukkueeltamme aiempaa tiiviimpää ulkopeliä sekä railakkaampaa lyöntipeliä sisällä. Hyvät paikat ovat meillä kyllä tiedossa, mutta pitää niitä katsoa vielä tarkemmin tänään, kun vastustajan kokoonpano selviää. Heillä kun oli tullut pieniä loukkaantumisia edellisessä pelissä.


0000LevykalusteKokoonpano(Kuvaa klikkaamalla pääset Esan Levykaluste Oyn kotisivuille)