Uutiset

Naiset: kuudes ottelu, kuudes voitto!

KaMattaret matkasivat Köyliöön keskiviikkona 4.6. kauden kolmanteen vierasotteluunsa.

KÖYLIÖN LALLIT - KANKAANPÄÄN MAILA 0-2 (4-7, 2-3)

Ottelun kulku:

Kankaanpää matkasi kauden kuudenteen otteluunsa Köyliöön 4.6. Hyvin lämpimässä säässä pelattu ottelu ei ollut vieraiden parasta peliä, mutta tärkeät kolme pistettä lähtivät kuitenkin mukaan Kankaanpäähän. Tällä hetkellä joukkue on runkosarjan kärjessä kuudella pelatulla ottelulla ja 16 pisteellä. 

Kotijoukkueen voitettua hutunkeiton, valitsi Lallit ulkovuoron ja näin Maila pääsi aloittamaan sisällä. Kankaanpää sai ensimmäisellä jaksolla rakennettua tasaisesti tilannetta ja pääsi useampaan otteeseen koittamaan naista kotiin - onnistunein tuloksin. Joukkueen ehdottomia valopilkkuja sisäpelissä olivat 100 % tehoilla pelannut Anu Kiviharju, joka myös toi kaksi juoksua, kolme juoksua iskenyt Sanna Koivuniemi, jonka vireelle ei näy loppua, Elisa Salonen sekä Taiju Haanpää, jotka löivät molemmat kaksi juoksua naiseen sekä Essi Ahonen, joka meni jälleen hienosti kentälle ja täytti roolinsa. 

Vaikka sisäpeliä vaivasi hienoinen kireys, rauhattomuus ja hienoiset erimielisyydet tuomariston kanssa, onnistuivat KaMattaret juuri niissä paikoissa kun onnistumisia tarvittiin. Ulkopelissä nähtiin ensimmäistä kertaa hieman vaisumpi joukkue, jonka liike ei yltänyt aiemman tasolle, mutta kolme pistettä lämmittivät kuitenkin mieltä, ja voitolla on hyvä jatkaa kesäkuun peleihin. Nämä ottelut tulevat olemaan naisille ehdottoman tärkeitä: 8.6. Maila matkaa Lappajärvelle ja sen jälkeen 15.6. kohdataan sarjan kovimpiin kuuluva joukkue, joka on saanut pelien alettua myös Superintasoista vahvistusta - Seinäjoki. 25.6. Lapua saapuu TH-Kumi Areenalle ja 28.-29.6. tuplaviikonlopun merkeissä kohdataan Pattijoki sekä Reisjärvi. 

Joukkueiden kokoonpanot:

Köyliön Lallit:

1. Emilia Rannikko 3P
2. Johanna Käkönen 2V
3. Riikka Loutti 3K
4. Niina Uusitupa S
5. Anna-Mari Käkönen 1V
6. Ringa Rantanen 2K
7. Riina Korkiamäki 2P
8. Noora Tikaoski L
9. Elina Järvenpää 3V
10. Eveliina Astala
11. Ella Fonsen
12. Taru Koivuluoma

Kankaanpään Maila:

1. Anniina Kiviharju 2K
2. Niina Jokinen 3K
3. Anu Kiviharju 1V
4. Elisa Salonen 3V
5. Taiju Haanpää L
6. Laura Jokinen 2P
7. Maija Mäkeläinen S
8. Jenni Kemppainen 2V
9. Ella Kaasinen 3P
10. Sanna Koivuniemi
11. Essi Ahonen
12. Laura Peltomäki

Palkitut:

Köyliö                        I Emilia Rannikko II Anna-Mari Käkönen

Kankaanpää             I Anu Kiviharju      II Sanna Koivuniemi

Yleisöä:

140