Uutiset

KaMan ottelut jatkuvat kotona Imatraa vastaan keskiviikkona 1.8. klo 18.00


 (Uutista muokattu 30.7. klo 19:51)

KaMa aloittaa Superpesiksen runkosarjaan kuuluvan alemman jatkosarjan kotiottelulla Imatran Pallo-Veikkoja vastaan. Keskiviikkona kello 18 alkavassa ottelussa vastaan asettuu kaikkien aikojen lyöjätilaston kärkeen noussut Jere Dahlström. Alkusarjan jälkeen joukkueilla on eroa vain kaksi pistettä KaMan hyväksi, joten panokset ottelussa ovat todellakin kohdillaan! Tervetuloa huutamaan ja kannustamaan KaMa tärkeään voittoon ja lähemmäs pudotuspelejä keskiviikkona kello 18 alkaen Vatajankosken Energiakentälle!

 KaMan otteluohjelma Superpesiksen alemmassa jatkosarjassa:

 PVMKLO OTTELU PAIKKA
Ke 1.8.18:00KaMa – ImatraVatajankosken Energiakenttä
Su  5.8.17:00Hamina – KaMaVallikenttä
Ti 7.8.18:00KaMa – AlajärviVatajankosken Energiakenttä
To 9.8.18:00Oulu – KaMaMustapekka Stadion (Raksila)
Su 12.8.17:00KaMa – KiteeVatajankosken Energiakenttä
Ti 14.8.17:30Hyvinkää – KaMaPihkalan pesäpallostadion


KaMan koko kauden otteluohjelman, -ennakot sekä -raportit löydät myös Miesten Superpesis-joukkueen sivuilta Ottelut-osiosta: /miehet/miehetsuperpesis/ottelut

Jatkosarja kuuluu alkusarjan tavoin Superpesiksen runkosarjaan, joten kausikorteilla pääsee normaalisti sisään jatkosarjankin otteluihin. Muut lippujen hinnat löytyvät Liput-sivulta.

KaMa on nyt jatkosarjaan lähdettäessä vain viiden pisteen päässä pudotuspelipaikasta, joten kotiyleisön tuki kolmessa jäljellä olevassa kotiottelussa on erittäin tärkeää. Tervetuloa siis huutamaan ja kannustamaan KaMa jatkosarjassa makeisiin voittoihin ja kohti pudotuspelejä!