Uutiset

KaMa jatkosopimuksiin Topias Liljan ja Joona Lehtisen kanssa

Kankaanpään Maila on tehnyt sopimukset kausille 2019 ja 2020 seuran omien kasvattien Topias Liljan ja Joona Lehtisen kanssa.

Kaudella 2014 superpesisdebyyttinsä tehnyt 21-vuotias Topias Lilja oli voittamassa KaMassa B-poikien mestaruutta vuonna 2014 sekä A-poikien mestaruutta vuonna 2015.  Näiden lisäksi Lilja on ollut mukana yhteensä viidessä nuorten Itä-Lännessä. Kuluneella kaudella ulkokentällä kopparin tontilla pelaava Topias Lilja on noussut superpesiksen profiilipelaajien joukkoon.  Hyvien ulkopeliesitysten ohella hän on ollut sisällä erityisen tehokas etenijä/vaihtajan roolissaan. Lilja on tällä kaudella saalistanut jo peräti 143 kärkilyöntiä ja tuonut 48 juoksua. Näiden lisäksi hän on iskenyt peräti kuusi kunnaria.

Jatkaminen Kankaanpäässä oli diplomi-insinööriksi opiskelevalle Liljalle varsin luonteva ratkaisu:

Kankaanpää sopii tämänhetkiseen elämäntilanteeseen paremmin kuin hyvin. Asustellaan tyttöystävän kanssa Kankaanpäässä ja molemmilla opinnot sitovat Tampereelle vielä useamman vuoden ajan. KaMassa on hyvät edellytykset kehittyä pesäpalloilijana.  Seurassa ja joukkueessa on ollut viime vuosina hyvä tekemisen meininki ja toiminta onkin kehittynyt selvästi.

Lilja

Topias Liljalle kuluva kausi on ollut jo viides KaMan superpesismiehistössä

Tällä kaudella vakuuttavalla tavalla superpesisdebyyttinsä lukkarin tontilla tehnyt Joona Lehtinen aloitti kautensa Jokioisilla miesten ykköspesiksessä, mutta on kesäkuulta alkaen edustanut pelkästään kasvattajaseuraansa miesten superpesiksessä.  Useamman kerran tällä kaudella kentän parhaana ulkopelaajan palkittu vasta 18-vuotias Lehtinen oli mukana KaMan viime kaudella SM-hopeaa saavuttaneessa B-poikien joukkueessa. Häneltä löytyy myös edustus B-poikien Itä-Lännessä.

 

Ei minulla ollut tarvetta miettiä mitään muuta ratkaisua pesäpallon suhteen kuin Kankaanpäässä jatkaminen. Olen saanut täällä hienon mahdollisuuden ja tulevat seuraavat vuodet ovatkin minulle isoja kehityksen kannalta, jota tietysti pitääkin tapahtua koko ajan. Nykyisellä joukkueella on hyvä juttu meneillään ja matka on vasta alussa, joten on kiva olla osa sitä jatkossakin! Tottakai valmennus ja kaikki muutkin joukkueen sisältä tulevat jutut puolsivat jatkoa.  Summaa liikunta alaa opiskeleva Joona Lehtinen yhteen syitä jatko sopimuksen tekemiseen.

Lehtinen

Joona Lehtinen on lukkaroinut mainiosti ensimmäisellä superpesiskaudellaan

KaMan puheenjohtaja Jani Mäntylä on erittäin tyytyväinen solmittuihin jatko sopimuksiin:

On hienoa, että oman pelaajapolkumme läpi käyneet Lilja ja Lehtinen jatkavat meillä myös tulevaisuudessa. Juniorityö on meille tärkeä voimavara ja omien kasvattien sitoutuminen seuraan vahvistaa sitä entisestään. 

KaMa tiedottaa lisää sopimusuutisia myöhemmin tällä viikolla. 


JH