Uutiset

Miikka Riikonen ja Mikko Pauna jatkavat KaMassa

Kankaanpään Maila on tehnyt sopimukset kausille 2019 ja 2020 seuraan täksi kaudeksi siirtyneiden Mikko Paunan ja Miikka Riikosen kanssa.

Kaudella 2016 Hyvinkään Tahkossa superpesisdebyyttinsä tehnyt 25-vuotias Mikkoa Pauna siirtyi Kankaanpäähän kasvattajaseurastaan Pöytyän Urheilijoista, jossa hän voitti viime kaudella sarjan etenijätilaston. Kärkilyöntejä Pauna on kerännyt kuluneella kaudella peräti 152 kappaletta ja on saalistanut sarjassa kolmanneksi eniten kärkilyöntejä ykkös-kakkosvälin vaihtotilanteissa. Etenijätilastostakin hän löytyy sijalta seitsemän 54 tuodulla juoksulla. Ulkokentällä kuluneen kesän Kankaanpäässä terveyskeskuslääkärinä työskennellyt Pauna on nähty pääosin polttajan tontilla.

Kokonaisuutena kulunut kesä on ollut hieno. Supervuoroja olemme hävinneet hitusen liian paljon ja se näkyy pisteissä. Henkilökohtaisella tasolla kausi on sujunut kohtalaisesti ja parannettavaa tietysti löytyy. Treenikohteet tulevalle kaudelle ovat selvillä.  Näin huikeasta porukasta ei tee mieli lähteä mihinkään! Tiivistää Mikko Pauna kuluneen kauden tunnelmiaan ja tärkeimmän syyn jatkamiseen KaMassa.


Pauna

Mikko Pauna on onnistunut kaudella hyvin sekä vaihtajan että etenijän roolissaan. 

LP-junioripesis Loimaan kasvatille Miikka Riikosella kausi 2018 superpesiksessä on ollut ensimmäinen.  Viime kaudella Pöytyällä ykköspesistä pelannut 25-vuotias Riikonen on kotiuttajajokerin roolissaan iskenyt tällä kaudella 34 neljä juoksua, joista 4 on ollut  kunnareita. Kovalyöntistä Riikosta on käytetty tällä kaudella usein myös vaihtolyöntitilanteissa eritoten kakkostilanteen purkamisessa.

Rakennusinsinöörin opinnoissaan loppusuoralla oleva Riikonen on ollut tyytyväinen aikaansa KaMassa, mikä helpotti jatkamista seurassa.

Kankaanpäässä on homma toiminut hyvin ja joukkueen kanssa on ollut mukavaa touhuta, niin mikäs tässä on ollessa. Pelillisesti joukkueessa on paljon potentiaalia jatkoa ajatellen, joka myös vaikutti päätökseen.

Riikonen

Miikka Riikonen on saanut tuuletella myös kunnareita kuluneella kaudella

KaMan urheilutoimenjohtaja Pasi Kaukoranta näkee jatkosopimukset tärkeänä osana seuran tulevaisuutta:

-Meidän seuran rekrytointi onnistui viime vuonna loistavasti, kun saimme tälläiset miehet joukkueeseen. Lisäksi myös fysiikka ja lajivalmennus on onnistunut tehtävässään, koska kumpikin pelaaja on kehittynyt KaMassa ollessaan nähdyllä tavalla.  Ja mikä tärkeintä niin sekä Riikonen että Pauna ovat pystyneet nousemaan tekemisellään superpesistasolle ja istuvat hyvin joukkueeseen. He ovat tärkeä osa meidän tulevaisuuden projektiamme. 


 

JH