Uutiset

Kaksinkertainen Suomen mestari Arttu Ruuska Kankaanpään Mailaan!

Päättyneellä kaudella pronssia Vimpelin Vedon joukkueessa voittanut sekä samassa seurassa myös mestaruuksia vuosina 2016 ja 2017 voittamassa ollut Arttu Ruuska siirtyy Kankaanpään Mailaan kaksivuotisella sopimuksella.  Kaudella 2015 superpesiksessä debytoinut 21-vuotias Ruuska on Halsuan Toivon kasvatti ja juniorivuosilta häneltä löytyy kaksi A-poikien sekä kaksi B-poikien Itä-Länsi ottelua. 

Nousujohteisesti rooliaan superpesiksessä viime vuosina kasvattanut Ruuska oli päättyneellä kaudella erityisen kovassa iskussa ylemmissä pudotuspeleissä sijoittuen kakkoseksi joukkueensa sisäisessä tehopistetilastossa 11 (3+8) lyödyllä ja 12 tuodulla juoksulla. Ulkokentällä Ruuska on nähty viime vuosina pääosin linjapelaajan roolissa.   

Ruuska

Kankaanpään Mailalla on nuorekas ja potentiaalinen joukkue ja juuri se sai minut kiinnostumaan projektista. Seura pystyy tarjoamaan minulle itseäni kiinnostavan roolin ja olen kuullut paljon hyvää KaMan toiminnasta, tiivistää Seinäjoen Ammattikorkeakoulussa tradenomiksi opiskeleva Ruuska Kankaanpäähän siirtymisensä taustoja. 

Tulevaa kautta uuden joukkueensa kanssa hän odottaa jo innolla ja lupaa tuoda myös raikasta meininkiä Kankaanpäähän: 

KaMassa on potentiaalia nousta pudotuspelijoukkueeksi ensi kaudella ja joukkueelta odotan illasta toiseen rohkeaa ja ennakkoluulotonta suorittamista. Seura saa minusta monipuolisen pelaajan ja värikkään persoonan pelikentille.

KaMan puheenjohtaja Jani Mäntylä on erittäin tyytyväinen seuran uuteen kiinnitykseen: 

Ruuska on nuori ja lahjakas multipelaaja, joka tulee vahvistamaan joukkuettamme isolla roolilla.

JH