Uutiset

Hyvinkää parempi Halli-SM avauksessa

KaMan ottelut Halli-SM alkulohkossa käynnistyivät tappiolla kun Hyvinkää oli parempi Jyväskylän Hipposhallissa pelatussa ottelussa jaksoin 2-0 ( 4-1 ja 5-4)

Napsun verran huolellisemmalla otteella sekä sisällä että ulkona pelannut Hyvinkää vei ottelun kolmostilanteet nimiinsä luvuin 19-11.

KaMan eilisen ottelun ykköshahmo eli neljä juoksua iskenyt Petteri Kortelainen löysi omiensa otteista paljon parannettavaa seuraavan viikonlopun Imatran ja Kouvolan kohtaamisiin.

"Meillä oli ensimmäisellä jaksolla todella hidas startti otteluun. Avausvuorossa ei tehty paloa kun olisi pitänyt tehdä ja sitä kautta jäätiin heti takamatkalle, eikä pystytty sitä kuromaan eroa kiinni sisällä. Perättäiset onnistumiset puuttuivat meidän pelistä koko jakson ajan. 

Toiselle jaksolle saimme hyvän tasonnoston ja pääsimme pelin päälle hyvillä lyönneillä. Kuitenkin pelin ratkaisuhetkillä emme olleet vielä riittävän kovia.  Teimme eilen paljon räpylävirheitä ja yhteisessä sapluunassakaan ei pysytty riittävän hyvin. Onneksi ensi viikonloppuna päästään taas pelaamaan ja saadaan lisää harjoittelua alle"