Uutiset

Tervetuloa koko perheen Superpesis-tapahtumaan sunnuntain huippuotteluun!

 

Kankaanpään Maila kohtaa sunnuntaina Kiteen Pallon Leppäkoski Areenalla kello 17 alkavassa ottelussa, jossa panokset ovat huipussaan, sillä joukkueet kamppailevat viimeisestä pudotuspelipaikasta Imatran Pallo-Veikkojen kanssa. Myös otteluisäntä Kankaanpään Seutu kannustaa ihmisiä sankoin joukoin paikan päälle kannustamaan KaMa pudotuspeleihin. Ottelutapahtuma sunnuntaina noudatteleekin perheteemaa, ja tekemistä ja jännittämistä ottelussa riittää ihan niistä perheen pienimmistä aikuisiin!

Otteluisäntä Kankaanpään Seutu tarjoaa kanta-asiakaskortillaan sadalle ensimmäiselle koko perheen Superpesis-tapahtumaan saapuvalle kahvin ja pullan veloituksetta. Ja jotta jotain löytyisi myös niille perheen pienimmille, tarjoaa Seutu lapsille hattaraa veloituksetta ottelun alkutiimellyksen lomassa, eli kello 17–18.

Tämän lisäksi tapahtumassa riittää tekemistä perheen pienimmille myös ottelun tiimellyksessä, sillä tapahtuma-alueelta löytyvät kasvomaalauspiste sekä pomppulinna viihdyttämään ja hauskuuttamaan. Normaalien kioskipalveluiden ja -tuotteiden lisäksi paikalla on myös metrilakumyyjä tyydyttämään makean nälkää.

Tervetuloa siis Leppäkoski Areenalle sunnuntaina kello 17 alkavaan koko perheen Superpesis-tapahtumaan kannustamaan KaMa kohti pudotuspelejä seitsemän kauden tauon jälkeen! Joukkue tarvitsee tähän juuri Sinun tukeasi!

Kamakipaseutu