Uutiset

KaMan joukkue kaudelle 2020 on valmis- myös taustat vahvistuvat merkittävästi.

KaMan hyvin jo viime vuonna solmittujen sopimusten ansiosta kasassa ollu superpesisjoukkueen runko täydentyy vielä kolmella aiemmin julkaisemattomalla pelaajasopimuksella.

Viimeiset neljä kautta kapteenina toiminut Jouni Itävalo on solminut vuoden mittaisen jatkosopimuksen kasvattajaseuransa kanssa. Superpesiksen eliittipelaajien joukkoon noussut Itävalo keräsi viime kaudella peräti 159 kärkilyöntiä ollen sarjan viidenneksi paras kakkostilanteen vaihtaja. Lisäksi viime heinäkuulla juuri siirtorajan päättymisen kynnyksellä KaMaan siirtynyt Kouvolan Pallonlyöjien kasvatti Valtteri Hämäläinen on myös solminut vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Vahvan sisääntulon kopparin roolissa päättyneellä kaudella tehneellä Hämäläisellä on superpesis kokemusta myös Haminan Palloilijoiden riveistä. 

Uutena kasvona KaMan kauden 2020 pelaajistoon 1+1 mallisella sopimuksella liittyy viime kaudella Alajärven Ankkureita edustanut Manu Haukkala. Haukkala on sisäpelissä nähty kärkietenijän roolissa sekä ulkona pääosin etukenttäpelaajana. 


Näiden lisäksi KaMa jatkaa seuran urheilupuolen pitkäjänteistä kehittämistä vahvistamalla edustusjoukkueen valmennusta ja tukitoimintoja kahdella uudella tekijällä. Seuraan fysioterapeutin ja fysiikan tukivalmentajan rooliin tulevalla Markus Kuusijoensuulla on aiempaa kokemusta valmennuksesta kattavasti juniorisarjoista sekä viime kaudelta Rauman Feran naisten superpesisjoukkueesta.  Koulutukseltaan jämijärveläislähtöinen Kuusijoensuu on sertifioitu urheilufysioterapeutti ja urheiluhieroja. Lisäksi hän on suorittanut ammattivalmentajan tutkinnon. 

Vahvasta musiikkitaustastaankin tunnettu Kuusijoensuu on pesäpallon pariin päätynyt aikanaan omien lasten harrastamisen kautta. KaMaan tuleminen olikin lopulta monen tekijän summa: 

- Seuran puheenjohtaja Jani Mäntylä tiedusteli mielenkiintoani lähteä mukaan ja koin tämän hienona tilaisuutena kehittyä ja tietysti myös mahdollisuutena tuoda jotain uutta kankaanpääläiseen pesäpalloon eritoten fysiikkapuolella. Syntyperäisenä pohjois-satakuntalaisena KaMassa aloittaminen on vähän niin kun ”kotiin tulisi”, vaikka asunkin tällä hetkellä Turengissa. 

Tulevan kauden joukkueesta Kuusijoensuu on saanut erittäin positiivisen ensivaikutelman: 


- Tekeminen vaikuttaa rennolta ja intensiiviseltä.  Valmennuksella on määrätietoiset näkemykset ja joukkue on erittäin motivoitunut ja kehityskelpoinen nuori ryhmä ja niinpä mukaan tuleminen onkin tuntunut erittäin luontevalta. Joukkueen tapasin viime viikonlopun leiriavauksessa ja siitä jäi todella hyvä fiilis. 

Aikanaan useamman vuoden KaMan junioreissa pelannut ja sen jälkeen painonnostoareenoilla menestystä saavuttanut Tuulia Lohivuo toimii jatkossa joukkueen hierojana. 

- Pyrin olemaan aina nopealla varoitusajalla käytettävissä. Mukava päästä enemmänkin urheilijoiden kanssa tekemisiin ja olla avuksi. Lihashuollon tulisi kuulua jokaisen urheilijan arkeen, joten toivottavasti pelaajat käyttävät tätä mahdollisuutta hyväkseen, summaa ajatuksiaan koulutetun hierojan tutkinnon omaava Lohivuo 

Näiden lisäksi KaMa on solminut myös yhteistyösopimuksen Suomen Terveystalo Oy:n kanssa. Sopimus mahdollistaa Terveystalon yhteyshenkilön kautta pelaajien ohjaamisen nopeasti oikeisiin hoitotoimenpiteisiin mahdollisissa loukkaantumistilanteissa.  


KaMan joukkue kaudella 2020 Sukunimi Etunimi Sopimus


Anttila Joona  2020

Haukkala Manu  2020

Hämäläinen altteri   2020  

Itävalo Jouni  2020

Kellokosk  Kari  2020

Kivelä      Jussi  2020

Korhonen Niko J.  2020  

Kortelainen Petteri  2020

Lehtinen Joona 2020

Lilja Topias         2020

Pajuniemi Aleksi     2020

Pauna  Mikko        2020

Peltomäki Joonas  2020

Pomell  Toni         2020  

Poutanen Luukas 2020

Riikonen Miikka 2020

Ruuska Arttu 2020  

Utunen Teemu 2020


HAASTAJARYHMÄ

Eeli Uusitalo      2021

Joe Vartiamäki   2021

Niko Ehto           2021

Rasmus Paajanen  2021


PELINJOHTO JA VALMENNUS


Karttunen  Jukka   Pelinjohtaja / Päävalmentaja

Peltomäki  Niko 2.Pelinjohtaja / Valmentaja

Peltonen  Mika Fysiikan vastuuvalmentaja

Narmio  Jani   Fysiikkavalmentaja

Kuusijoensuu Markus    Urhelufysioterapeutti ja fysiikan tukivalmennus

Kaukoranta   Pasi       Henkinen valmennus / Urheilutoimenjohtaja

Virtanen         Pasi         2020  Huoltaja 

Lohivuo         uulia         Toistaiseksi    Hieroja    

Virtanen  Niko               Videovalmentaja/huolto