Uutiset

Halli-SM käyntiin Seinäjoen vieraana

Talvikauden päätapahtuma KaMan superpepsisjoukkueella on tänään käynnistyvä Halli-SM turnaus. KaMan kanssa samassa lohkossa pelaavat avausvastustaja Seinäjoen ohella Koskenkorva ja Vimpeli. Lohkossa kaikki joukkueet kohtaavat toisensa kertaalleen ja korkeimmalle sijoittunut selvittää tiensä Kuortaneella 14-15.3 pelattavaan lopputurnaukseen kolmen muun lohkovoittajan kanssa. Kaikki KaMan alkulohko ottelut pelataan Seinäjoki Areenassa ja ne ovat nähtävissä suorana myös Ruutu+ palvelun kautta.

Jo seitsemättä kauttaan KaMan superpesismiehistössä aloittava seuran oma kasvatti Topias Lilja on tyytyväinen sekä omaansa että joukkueen harjoituskauteen.

"Henkilökohtaisesti harjoituskausi on sujunut mallikkaasti. Olen pysynyt terveenä ja sitä kautta olen pystynyt harjoittelemaan kovaa. Meillä on joukkueessa hyvä pöhinä päällä ja olemme ehtineet vetämään jo koko porukalla seitsemän leiriviikonloppua talvikauden aikana.

Lisäksi olemme pelanneet hallissa vuodenaikaan nähden paljon, jos vertaa esimerkiksi aiempiin vuosiin. 


Topias

Ensimmäiset treenipelit ovat tietysti aina enemmän tai vähemmän hakemista, mutta etenkin ulkopeliä olemme saaneet vietyä koko ajan parempaan suuntaan. Myös kaaripeliin on pyritty erityisesti panostamaan ja se onkin ollut jo kohtalaisella tasolla.


Tulevan sunnuntain Seinäjoki ottelusta on luvassa lähtökohtaisesti erittäin tasainen kohtaaminen. Siitä tietenkin lähdetään, että kotiin Pohjanmaalta tullaan voitto takataskussa!"

Kokoonpano klo 16.00 käynnistyvään otteluun:

1. Manu Haukkala 3V

2. Topias Lilja 3K

3. Jouni Itävalo 1V

4. Arttu Ruuska 2V

5. Kari Kellokoski S

6. Toni Pomell 2P

7. Teemu Utunen 3P

8. Valtteri Hämäläinen 2K

9. Joona Lehtinen L

10. Petteri Kortelainen

11. Mikko Pauna

12. Joona Anttila