Uutiset

TUE PAIKALLISTA NYT!

 

Koronaviruspandemian vaikutukset iskevät nyt voimalla pienyrityksiin. Monet pienet yritykset ovat todella pulassa. Turvaa palvelut lähelläsi ja tue paikallista yritystä nyt! Näin pidät yllä oman paikkakuntasi tuotantoa, palveluita, taloutta ja työpaikkoja.

 Mitä voit tehdä:

 – Tilaa pienyrittäjien verkkokaupoista
 – Osta lahjakortteja
 – Käytä kotiinkuljetusta

Kankaanpään Maila haluaa tarjota yhteistyökumppaneilleen mahdollisuuden nostaa esiin omia tuotteitaan ja palveluitaan KaMan sosiaalisen median kanavissa tulevien viikkojen aikana. Kampanja käynnistyy tänään ja on voimassa toistaiseksi.

Toimenpiteessä on seurattu Pattijoen Urheilijoiden, Sotkamon Jymyn ja salibandyseura EräViikinkien esimerkkiä. Kannustamme myös muita seuroja, yhteisöjä sekä ihmisiä ylipäätään toimimaan yhteisen hyvän ja kansakuntamme eteen.

 Toimi näin!

Mikäli haluat hyödyntää Kankaanpään Mailan yhteistyökumppanina meidän sosiaalisen median kanavia ilmaisena markkinointialustana, niin ota yhteyttä sähköpostitse seuran puheenjohtaja Jani Mäntylään.

Kirjoita sähköpostiin lyhyt ja ytimekäs viesti, millä haluat tavoittaa omat asiakkaasi. Lisää myös liitteeksi jokin postauksen yhteydessä julkaistava kuva, niin jaamme sen KaMan sosiaalisen median kanaviin tunnisteella #SupportYourLocal. Postaukset jaetaan Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa.


 Yhteystiedot:

 Jani Mäntylä
 jani.mantyla@honkatrading.com


Pysytään terveenä ❤ 

Ja sairaana kotona!

Support