Uutiset

Poikien superissa niukka tappio lohkon päätösottelussa

Erittäin viihdyttävä ja jännittävä kamppailu nähtiin tänään poikien Superpesis-joukkueeltamme heidän alkulohkon päätösottelussaan Kouvolaa vastaan. Vierasjoukkue oli marssimassa näytöstyyliin puhtaaseen voittoon ja johtikin voitollisen ensimmäisen jakson jälkeen myös toista jaksoa jo luvun 0-5, kunnes KaMa heräsi mukaan taisteluun kolmannen aloittavalla. Vuoron hienoin sisäpelisuoritus nähtiin jokeripaidassa esiintyneeltä Heikki Niekkamaalta, joka iski pallon 1+1 arvoisesti kakkospuolelta maisemaan.

Neljännen aloittavalla puolestaan hoidettiin jaksovoitto kotiin Rasmus Paanasen ja Samuli Kankaanpään lyönneillä. Supervuoron aloittavalla Kouvola iski kaksi juoksua, ja kun KaMa jäi omalla sisävuorollaan yhteen, kirjattiin vieraille voittolukemat jaksoin 1-2 (0-3, 9-5 ja 1-2).

KaMalta palkittiin ykkösellä kaksi juoksua lyönyt ja kaksi tuonut lukkari Rasmus Paananen sekä hyviä suorituksia ulkopelissä kakkosvahdin tontilla tehnyt Leo Saarinen.
KaMa on nyt siis omat ottelunsa alkulohkossa pelannut ja sijoitus sekä tuleva puolivälierävastustaja selviää kunhan tällä hetkellä sarjataulukossa perässä olevat Kouvola ja Hyvinkää saavat omat ottelunsa pelattua.

Ensi viikolla ollaan siis viisaampia siitä, mikä jatko-ohjelma tulee olemaan.