Uutiset

Lähde kannustamaan Tarmo Ykköspesikseen!

 

Kankaanpään Mailan farmiseura Ikaalisten Tarmo pelaa huomenna lauantaina 5.9. noususta Ykköspesikseen, kun sarja Vimpelin Vetoa vastaan on katkolla Ikaalisten uusitulla pesäpallostadionilla.

Sarjan ensimmäinen ottelu pelattiin viime sunnuntaina Vimpelin Saarikentällä, jossa Tarmo kävi ryöstöretkellä nappaamassa kotiedun itselleen niukalla 0-2 (0-1, 1-2) voitolla. Tasaista ottelua sekä tiukkaa ulkopeliä on odotettavissa myös huomisesta ottelusta, kun Tarmolla on mahdollisuus katkaista sarja ja varmistaa nousu Ykköspesikseen kotiyleisönsä edessä.

Ottelu pelataan kello 16 alkaen Ikaalisten uusitulla pesäpallostadionilla. Suomen vanhin tekonurmi vaihdettiin kaudelle 2018, ja tänä kesänä uusi tekonurmi sai seurakseen myös uuden pääkatsomon, joka valmistui juuri tällä viikolla tähän nousukarsintaotteluun.

KaMa-faneille ottelussa riittää seurattavaa, sillä Vimpelissä pelatussa nousukarsintaottelussa Tarmon kokoonpanossa oli peräti kahdeksan KaMa-taustaista peluria. Yhteensä tällä kaudella Tarmon kokoonpanossa on ollut 11 KaMa-taustaista peluria niin menneiltä, kuluneelta kuin tuleviltakin kausilta.

Lähde kannustamaan Ikaalisten Tarmo Ykköspesikseen huomenna lauantaina 5.9. kello 16 Ikaalisten uusitulle pesäpallostadionille! Tarmo toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleiksi otteluun!