Uutiset

KaMattaret - Laitilan Jyske

Kankaanpään Maila 27 p. / 11 ott. - Laitilan Jyske 21 p. / 10 ott.

Kauden tilanne:

Kankaanpään Maila päättää tänään keskiviikkona 2.7. kahdeksan päivää - neljä ottelua -kotipeliputkensa, kun TH-Kumi Areenalle saapuu Laitilan Jyske. Kotijoukkue on voittanut yhdestätoista ottelustaan kymmenen, joista kuusi puhtaasti ja neljästä joukkue on napannut kaksi pistettä. Laitila on pelannut yhden ottelun vähemmän, voittanut seitsemän ottelua ja häväinnyt kolme. 

Joukkueet:

Kotijoukkue Maila:

Kankaanpään tiukka viikko on tulossa huipennukseensa. Tämän kauden sarjakolmonen ja pari viime vuotta tiukasti Mailan kanssa taistellut Laitilan Jyske on yksi kotijoukkueen päävastustajista ja pelissä on varmasti paljon latausta. Pienoisesta sadekelistä huolimatta KaMattarien on oltava parhaimmillaan, sillä kova Jyske ei ole helppo vastus: joukkueessa on muun muassa tulista lyöntivoimaa ja nuorekasta pelinälkää. 

Joukkueen kokoonpano pysynee samassa kuin viime ottelun toisen jakson kokoonpano oli.

1. Anniina Kiviharju 2K
2. Niina Jokinen 3K
3. Anu Kiviharju 1V
4. Taiju Haanpää L
5. Elisa Salonen 3V
6. Laura Jokinen 2P
7. Ella Kaasinen 3P
8. Maija Mäkeläinen S
9. Jenni Kemppainen  2V
10. Sanna Koivuniemi
11. Essi Ahonen
12. Anni Isoniemi

Vierasjoukkue Laitila:

Laitilan Jyske on pelannut mainion alkukesän. Tappiot joukkue on kärsinyt vain kotonaan Seinäjoelle lukemin 1-2 ja Kankaanpäälle samoin lukemin, sekä kerran vieraissa Seinäjoelle 2-0. Joukkue on iskenyt Ykköspesiksessä eniten juoksuja (127, Kankaanpää on lyönyt 126), ja kerännyt tähän mennessä 21 pistettä. Lyöjätilaston kärjestä löytyy Minttu Mäkinen 23 lyödyllä juoksulla ja Janika Lipsula pitää kolmatta sijaa 20 lyödyllään. Etenijäpuolella joukkueesta eniten juoksuja ovat tuoneet Kati Tanhua ja Riina Juntti. 

Jos huhut pitävät paikkansa, oman mausteensa peliin tuo joukkueen pelinjohtajan Mika Takalahden leiriedustus, sillä hänen tilallaan viuhkassa nähtänee tänään Rauman Lukon superpesisjoukkueen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko. 

Laitilan kokoonpano oli viime ottelussa seuraava:

1.  Kati Tanhua 3P
2.  Ilona Korsoff 3K
3.  Maija Sainio 2P
4.  Minttu Mäkinen 1V
5.  Juulia Kuusio 3V
6.  Janika Lipsula 2V
7.  Jenna Mäkelä S
8.  Pauliina Aalto 2K
9.  Venla Tanhua L
10. Milla Torkki
11. Riina Juntti
12. Erika Vuori   

Muutoksia on ollut kauden aikana useampiakin, sillä joukkueen pelaajia on nähty myös Lukon superpesisjoukkueen riveissä. Nähtäväksi jää, millä kokoonpanolla Laitila lähtee tämäniltaiseen otteluunsa!