Uutiset

Kauden ennätysyleisö teki hyvää ja sai viihdettä koko rahan edestä

Kankaanpään Maila ja Koskenkorvan Urheilijat kohtasivat Kankaanpää Areenalla kauden 2022 Oranssi Sydän -hyväntekeväisyysottelussa. Ottelun lipunmyynti onnistui erinomaisesti, ja tänä vuonna ottelun tuotoista kunnostetaan Myllymäen frisbeegolf-rataa. Myöskään itse ottelu ei pettänyt odotuksia, vaan oli huippujännittävä. Kauden ennätysyleisön harmiksi voittajaksi kirjattiin kuitenkin lopulta vierailijajoukkue luvuin 0-1 (2-3, 3-3).

KaMa aloitti hyvin, kun heti ottelun avaussisävuorossa Arttu Vilander napautti komealla tappikumuralla isännät johtoon. KoU tuli kuitenkin heti tasoihin Jesse Rantamäen vaihdon jälkeisen lyönnin livahtaessa linjassa räpylän alta niin, että Otto Kauppinen livisti kotiin. KaMa nollattin aloittavalla, ja sitten esiin astui Jere Dahlström. KoUn kakkoskärjen rakentelemasta ajolähdöstä mies iski ensin kakkospuolen kumuralla vieraat johtoon. Toisella vaihto ja vielä viimeisen lyönnin identtisellä kumuralla ottelu 1-3:een.

Kolmannessa vuorossa KaMa sai saateltua Joe Vartiamäen kolmospesälle, ja Sami Mikkolanaho kavensi ottelun komealla tappikumuralla. Tasoittavalla KaMa pelasi jakson parhaan ulkovuoronsa ja jätti vieraat vaille kolmostilannetta. KaMa lähti takaa-ajoon viimeisen vuoroparin aloittavalle, mutta valitettavasti myös KoU oli terävöittänyt ulkopeliään tähän vuoroon. Näin KaMa jätettiin nollille, ja avausjakso kirjattiin ilmajokisille niukasti lukemin 2-3.

Toinen jakso alkoi kuin ensimmäinen päättyi. Avausvuoroparissa vain KoU sai Dahlströmin järjestelemän kolmostilanteen, mutta Ville-Veikko Ollin kumura pysähtyi linjaan. Toisessa vuorossa puolestaan molemmat joukkueet rakentelivat palottoman ajolähdön. Aloittavalla KoU siirtyi johtoon Ollin komealla rannekäännöllä kakkosluukkuun, ja lisäsi johtoa Otto Kauppisen yllättävällä keskipompulla linjan uinahtaessa. Tasoittavalla KaMa kavensi harhaheitolla ja tuli tasoihin Mikkolanahon kolmossaumaiskulla, joka poltteli etumiehen käsissä.

Myös kolmas vuoro edettiin tasatahtia. KoUn johtoon vei ex-KaMa Olli viimeisenä lyöjänä viimeisellä lyönnillä vastustamattomalla kakkospuolen välilyönnillä. KaMan tasoihin toi Juuso Vuorenmäki komealla tappikumuralla ajolähdöstä. Viimeisessä vuoroparissa riitti panoksia, ja se alkoi näkyä myös pelaajien otteissa jännityksenä. KoUn aloittava päättyi viittä vaille ajolähtöön kopinnostopalon myötä. KaMa puolestaan rakensi ajolähdön kahdella palolla, mutta Mikkolanahon yritys päättyi paloon. Näin jakso tasattiin 3-3 ja ottelu merkattiin KoUlle 0-1.

Vähiin käy ennen kuin loppuu! KaMalla runkosarjaa on jäljellä enää vain kaksi ottelua. Varmaa kuitenkin on, että kausi jatkuu vielä putoamiskarsinnassa Koskenkorvan Urheilijoita, Seinäjoen JymyJusseja tai Pattijoen Urheilijoita vastaan. KaMa kohtaa seuraavaksi perjantaina Vimpelissä sarjakärjen. Runkosarja päättyy ensi tiistaina jännittävässä kotiottelussa juurikin JymyJusseja vastaan. Ennakkoliput otteluun myy Tiketti. Tervetuloa kannustamaan KaMa voittoon runkosarjan päätösottelussa!