Uutiset

Karsintasarja käyntiin tänään Koskenkorvalla

 

Kankaanpään Mailan tosipelit alkavat tänään Ilmajoella, kun Superpesiksen puotamiskarsinnassa joukkue kohtaa paikallisvastus Koskenkorvan Urheilijat. Panokset ovat kovat, sillä kolmella voitolla edetään Superpesis-karsintaan Ykköspesiksen toiseksi parasta vastaan, ja häviäjän kohtalona on tippua ensi kaudeksi Ykköspesikseen.

Joukkueet kohtasivat kuluvalla kaudella runkosarjassa kolmasti KoUn voittaessa kaikki ottelut. Kesäkuun alussa Koskenkorvalla pelattiin otteluista selvin, kun isäntäjoukkue vei ottelun nimiinsä 2-0 (3-1, 5-2). Seuraava kohtaaminen oli vuorossa heinäkuun lopussa jälleen Pohjanmaalla KoUn viedessä 1-0 (4-4, 6-2). Kolmas ja viimeinen ottelu pelattiin Kankaanpäässä reilu viikko sitten vieraiden ollessa vahvempia luvuin 0-1 (2-3, 3-3).

KaMan osalta tilanne on kuitenkin ensimmäistä kertaa koko kaudella herkullinen, kun sairastupa alkaa olemaan täysin tyhjä. KaMa saa sarjan avausotteluun riveihinsä viimeisetkin poissaolijat, kun Teemu Utunen palaa pitkän ja kapteeni Miikka Riikonen vähän lyhyemmän poissaolon jälkeen kokoonpanoon. Heidän tieltään kokoonpanosta väistyvät Joe Vartiamäki ja Jouni Mäki.

Ottelusarjassa pelaavat siis runkosarjan kaksi heikoiten sijoittunutta, ja sarjan häviäjä tippuu Ykköspesikseen kaudeksi 2023. Samaan aikaan Ykköspesiksessä pelataan sarjan pudotuspelejä, jonka voittaja nousee suoraan Superpesikseen 2023. Ykköspesiksen finaalin häviäjä kohtaa tämän jälkeen KaMan ja KoUn välisen putoamiskarsinnan voittajan, niin että Superpesis-joukkueella on sarjassa kotietu. KaMa tarvitsee siis yhteensä kuusi voittoa varmistaakseen paikkansa ensi kauden Superpesiksessä.

KaMan kotipelien hinnat putoamiskarsinnassa ovat 12 euroa aikuisilta, 10 euroa opiskelijoilta, varusmiehiltä ja eläkeläisiltä. Alle 17-vuotiaat lapset pääsevät edelleen vanhaan tapaan ilmaiseksi sisään. Lippuja myydään tuttuun tapaan stadionin porteilla tunti ennen ottelun alkua alkaen. Tätä ennen ennakkoon lipun pystyy hankkimaan Tiketistä. Alta löydät ottelusarjan aikataulun.

 PVM KLO KOTI VIERAS AREENA
 

Pe 19.8.17:30Koskenkorvan UrheilijatKankaanpään Maila Sähkökoje Areena 
Su 21.8.16:00Kankaanpään Maila Koskenkorvan UrheilijatKankaanpää Areena 
Ke 24.8.17:30Koskenkorvan UrheilijatKankaanpään Maila Sähkökoje Areena 
La 27.8.16:00Kankaanpään Maila Koskenkorvan UrheilijatKankaanpää Areena(Tarvittaessa)
Su 28.8.16:00Koskenkorvan UrheilijatKankaanpään Maila Sähkökoje Areena(Tarvittaessa)koukars