Uutiset

Seurakuulumisia: kesätyöhakuja, pesiskoulua, uutisia ja paljon muuta!

 

Kevätlumien sulaessa pesäpallokauden alku lähestyy. Tämä tarkoittaa myös sitä, että seurojen taustoissa on täysi pöhinä päällä, ja kulisseissa tapahtuu, vaikkei se aina niin ulospäin näkyisikään. KaMa on yhdessä Mailajunioreiden kanssa avannut mm. kesätyö- ja leirin talkoolaishaun kuin myös pesiskoulu ja -liikkari ilmoittautumiset.

Kankaanpään Maila ja Mailajuniorit hakevat molemmille seuroille yhteisiä kesätyöntekijöitä tulevaksi kesäksi. Erilaisia tehtäviä riittää mm. pesisleirin, pesiskoulun, pesisliikkarin sekä ottelutapahtumien ympärillä. Kaikkein tärkeimpiä ominaisuuksia hakijalla ovat positiivinen asenne sekä halu toimia lasten parissa.

Mikäli kiinnostuit lisätietoja saat seurojen puheenjohtajilta. KaMan Jani Mäntylän tavoittaa numerosta 050 379 9998 tai sähköpostilla osoitteesta jani.mantyla@honkatrading.com. Mailajuniorien Heini Pasasen tavoittaa puolestaan numerosta 050 377 0010 tai sähköpostilla osoitteesta puheenjohtaja@mailajuniorit.fi.

KaMan ja Mailajunioreiden OP-Pesisliikkari 2019-2020 syntyneille järjestetään 17.5.–28.6. keskiviikkoisin Keskustan koulun kentällä. OP-Pesisliikkarissa leikitään ja liikutaan hymy huulilla kokeneiden ohjaajien opissa. Leikkien lomassa opetellaan myös motorisia taitoja ja pesiksen alkeita. Lisätietoja ja ilmoittautumisen löydät osoitteesta: www.mailajuniorit.fi/pesisliikkari/.

KaMan ja Mailajunioreiden yhteinen HIPPO-pesiskoulu 2011-2018 syntyneille järjestetään 5.–19.6. maanantaista torstaihin Harjoituskentän tekonurmella. Pesiskoulu on loistava tapa tutustua pesäpalloharrastukseen osaavien ohjaajien opastuksessa. Pesiskoulussa tutustutaan välineisiin ja niiden käyttöön, opetellaan perustaitoja sekä pesäpallon pelaamista leikin kautta. Aiempaa kokemusta tai omia pesisvarusteita ei tarvitse olla.

Molempien pesisliikkarin ja pesiskoulun hinta on 50€ sisältäen ohjauksen, välineet ja pesispassin. Pesiskoulun päätöstapahtuma järjestetään 20.6. Kankaanpää Areenalla miesten Ykköspesis-ottelun jaksotauolla. Lisätietoja ja ilmoittautumisen pesiskouluun löydät osoitteesta www.mailajuniorit.fi/pesiskoulu/. Lisätietoja voit kysellä myös sähköpostilla verneri.junioripaallikko@gmail.com.

340471155 608490147840660 6595948535272496014 n

Valtakunnallinen Tenavaleiri tuo tuhansia ihmisiä ympäri Suomen Kankaanpäähän heinäkuun ensimmäisellä viikolla 2.–7.7. Suuri ponnistus vaatii myös huomattavan määrän talkooväkeä. Juuri Sinä voit olla panoksellasi mukana luomassa ikimuistoista leiriä nuorille pesäpalloilijan aluille. Enemmän leiristä voit lukea kotisivujemme uutisesta. Talkoolaiseksi voit puolestaan ilmoittautua osoitteessa www.mailajuniorit.fi/talkoot/. Erilaisia tehtäviä riittää ja kaikki apu kelpaa – jo yksikin vuoro auttaa!

Kankaanpään Maila ry:n johtokunta valittiin ja järjestäytyi myös talven aikana. Johtokunnan jätti Rauno Pajuniemi, mutta muilta osin kokoonpano säilyi muuttumattomana. Kankaanpään Maila ry kiittää "Ranea" kaikesta seuran eteen tekemästään pyyteettömästä työstään! Johtokunnan kokoonpanon ja avainhenkilöiden yhteystiedot löydät kotisivujemme Yhteystiedot-välilehdeltä.

Miesten edustusjoukkue aloittaa kautensa puolestaan Porin perinteikkäässä Superlauantaissa 13.5. Sitä ennen joukkue pelaa vielä kaksi lauantaista harjoitusottelua, kun 29.4. Kankaanpää Areenalla vastaan asettuu Alajärven Ankkurien Superpesis-joukkue ja 6.5. Seinäjoen Maila-Jussien Ykköspesis-joukkue.

Miesten edustusjoukkueen kuulumisia ja uutisia päivitellään kotisivuille vielä kauden lähestyessä. Harjoitusotteluihin liput kustantavat 5 euroa, mutta kausikortilla sisäänpääsy on ilmainen. Kausikortista onkin juuri käynnissä kaudenaluskampanja, kun sen saat hankittua Tiketistä 109 euron hintaan.

Paljon siis tapahtuu, kun pesäpallokausi pilkistelee jo aivan nurkan takaa. Hyppää mukaan ikimuistoiseen kankaanpääläiseen pesiskesään itsellesi parhaiten sopivimmin tavoin. Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita oranssiin perheeseen!